HU

icon-more
icon-message2

A PROJEKTRŐL

Éljen jó életet a
Vita Bona projektben

Az Alistál faluban található Vitabona projekt a modern ház fogalmának kombinációja a legújabb anyagok és technológiák felhasználásával. 12 család számára kínál 4 szobás családi házakat egy csendes zsákutcában. 6 különálló ház és 3 ikerház van kínálatban, amelyek telekmérete 390 m2 és 522 m² között mozog. Kiváló elhelyezésének köszönhetően ideális a gyermekes családok számára - mindössze 3 perc sétára az általános iskolától és 15 percre autóval Dunaszerdahelyről. Amennyiben a tömegközlekedést részesíti előnybe a környező falvakba, akkor örülni fog a buszmegállónak az iskola mellett.

Az alacsony energiafelhasználású házak alapfelszereltségében megtalálható a melegvizes padlófűtés hőszivattyúval, napelemes rendszer előkészítés, riasztó vagy klíma. Télen a kandalló mellett élvezheti a hőkomfortot és a családias hangulatot, nyáron viszont külső elektromos redőnyök védik a naptól. Az elektromos autók rajongói minden bizonnyal értékelni fogják a felkészülést, hogy közvetlenül a ház előtt töltsék 4 kerekű kedvencüket. A mai technológiai világban aligha tudjuk elképzelni, hogy "elvágjuk magunkat" a hálózattól, és ezért itt vár Önre az optikai internet, csak válasszon egy átalánydíjat.

A házhoz két parkolóhely és kert tartozik, amely a nehéz munkanap után a menedékévé válhat, ahol felejthetetlen pillanatokat tölthet el családjával és barátaival.

Jöjjön hozzánk lakni és éljen jó életet.

VitaBona – terasz látványterve
VitaBona – 4-szobás családi házak projektje – utca látványterve

A Vita Bonában való élet előnyei

icon

Ideális családi élet

A békés élet a falu végén, egy zsákutcában tökéletes a gyermekes családoknak. És csak 3 perc sétára van az általános iskolától és a buszmegállótól.
icon

Elhelyezés

Alistál község Csallóközben található, 10 km-re Dunaszerdahelytől. A falu jó polgári adottságai kényelmes életet biztosítanak lakóinak. A magyar tanítási nyelvű általános iskola mellett óvoda és alapfokú művészeti iskola, focipálya, egészségügyi központ, üzletek, éttermek, nagy kertészet is található... A lókedvelők élményekért mehetnek a a közeli tanyára, és a horgászok is megtalálják a maguk pihenési lehetőségét a falu mögötti Relax parkban. Alistál környéke kiváló lehetőséget biztosít kerékpározásra és vízi sportokra.
icon

Modern technológiák

Használja ki teljes mértékben a technológiát. Gazdaságos padlófűtés levegő-víz hőszivattyúval, napelem rendszer előkészítés, riasztó, klíma, vagy elektromos autó töltés. Ezeknek az újításoknak köszönhetően kényelmes életet élhet, ráadásul nem csak környezetbarát lesz, hanem családi költségvetését is megtakarítja.

Standard by HomeTown:

Csatlakozók légkondicionálóhoz

A nappaliban és a szobákban (hűtési és villanyszerelési)

A kandalló előkészítése

Előkészítés a napelemes rendszerhez

Előkészítés az elektromos autó töltőállomásra

Bevezetett optikai internet

Csak válassza ki az átalánydíj típusát

Külső árnyékolók/ redőnyök előkészítése

Villanyszereléssel együtt

A riasztó belső huzalozása

Lezáró elemek nélkül

Kerítés

Megerősített felületek

Parkolóhelyek, bejárat a házhoz, terasz - járólap

Járdacsatornázás a ház körül - kavicsbeöntés

Községi vízellátás

Községi csatornázás

A csatornázás az ACS-3 szivattyútelephez kapcsolódó gravitációs rendszerben történik, amely nyomócsövön keresztül kapcsolódik a települési csatornahálózathoz.

Köztéri világítás

A bekötőút az önkormányzati közvilágításra és hirdetőre van rácsatlakoztatva

Egyéb előnyök

Kábel TV beépített belső kábelezése a nappaliban és a szobákban (lezáróelemek nélkül)

Beépített belső kábelezés a PC hálózathoz a nappaliban és a szobákban (lezáró elemek nélkül)

Beépített belső vezetékek a csengőhöz

A kertiház bekötésének előkészítése (400 V)

VitaBona - szabványok ikonjai - kandalló előkészítés, klímaberendezések, riasztó, fotovoltaika, elektromos autó töltés
VitaBona – 4-szobás családi házak projektje – felvétel drónból

KAPCSOLAT

Szívesen válaszolunk minden kérdésére

Érdekelné a ház megvásárlása vagy szüksége van további információkra a Vita Bona projekttel kapcsolatban? Írjon nekünk e-mailt vagy hívjon, és minden kérdésére szívesen válaszolunk.

A PROJEKTET MEGVAlÓSÍTJA:

Logo HomeTown – projekt kezese

Egyetértek a személyes adatok kezelésével

Honnan értesült a projektünkről?

Reklám banner az építkezés helyén

Facebook

Hirdetés ingatlanportálokon (Ingatlan, Top Ingatlan...)

Google

Más